• UVJETI POSLOVANJA

  Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se sjedište-prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća Uvjete poslovanja a što se potvrđuje narudžbom artikala,putem webshopa, telefonom ili e-mailom. Troškove prijevoza plaća Kupac a obavljaju se putem Trgovačkog društva Overseas Trade Co.Ltd. i to po njihovim propisanim uvjetima za obavljanje dostavne usluge. Sve cijene su bruto (sadrže PDV) i izražene su u kunama. Svako korištenje internet stranice tvrtke www.svjetlecistapici.com podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Nije dopušteno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pisanog dopuštenja i drugih vlasnika autorskih prava. Nije dopušteno koristiti ove stranice za trgovinu, prodaju te u ostale trgovačke svrhe osim kupnje od tvrtke Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). Svako objavljivanje reklama ili prikupljanje ponuda za proizvode i usluge nije dopušteno bez pisanog odobrenja tvrtke Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih,nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao niti onih koji krše neka od prava bilo koje strane ili sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći. Također, pridržavamo pravo (ali ne i obvezu) da korisničke poruke u cijelosti ili djelomično izbrišemo.

  Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). a u vlasništvu je trećih osoba. Tvrtka Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanje sadržaja ove lokacije. Ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu tvrtke Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). ili u vlasništvu trećih osoba. Ne smije se smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji bez ograničenja, no može se zatražiti dopuštenje za umnožavanje. Sve fotografije, slike, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim Internet stranicama isključivo su vlasništvo tvrtke Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pridržava tvrtka Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). Dopuštenje se daje medijskim subjektima radi upotrebe materijala isključivo u uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima.

  Tvrtka Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). će uložiti razuman napor kako bi se na njegovoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.
 • IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

  U tvrtki Longitudo d.o.o. (www.svjetlecistapici.com) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima-korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Tvrtka Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com). poštuje privatnost posjetitelja na naše web stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa korisnika stranica kad se dobrovoljno dostave. Ti će se podaci koristiti za udovoljavanje pojedinačnim zahtjevima za informacijama, a bit će utemeljenje za bolje razumjevanje potrebe korisnika, a radi unaprjeđenja proizvoda i usluga tvrtke Longitudo d.o.o (www.svjetlecistapici.com).
 • KAKO NARUČITI

  Sve naše proizvode možete naručiti upisom količine traženog proizvoda te klikom na gumb “Dodaj u košaricu”.Stanje vaše narudžbe lako možete pratiti u gornjem desnom kutu stranice pored glavnog menija. Klikom na link “Košarica” možete u svakom trenutku pogledati stanje vase narudžbe.Prilikom pregleda košarice nude vam se opcije “Završi kupovinu” koja vas usmjerava na popunu podataka ili “Nastavi kupovinu” a koja vas usmjerava natrag na ponudu ili “Isprazni košaricu” ukoliko želite ispraviti ili obrisati narudžbu. Da bi naručili, morate ispuniti svoje podatke, koji nam pored ostalog i trebaju ako se odlučite na dostavu. Vaše podatke strogo čuvamo I ne prosljeđujemo ih trećim stranama. Nije se potrebno registrirati.
 • DOSTAVA ROBE

  Nakon zaprimanja vaše narudžbe pošiljke će biti obrađene i dostavljene na vašu adresu u periodu između 3 do 7 radnih dana preko Trgovačkog društva Overseas Trade Co Ltd. d.o.o .

  TEŽINA PAKETA CIJENA
  3 kg 37,50 kn 4,98 eur
  5 kg 40,00 kn 5,31 eur
  10 kg 43,00 kn 5,71 eur
  15 kg 48,00 kn 6,37 eur
  20 kg 53,00 kn 7,03 eur
  25 kg 59,00 kn 7,83 eur
  30 kg 65,00 kn 8,63 eur
  Cijene su izražene sa uračunatim PDV-om
  Ukoliko biste htjeli paket podići osobno, molim da se javite na broj mobitela 098 48 99 29 radi dogovora.
 • PLAĆANJE

  Plaćanje možete izvršiti pouzećem, prilikom preuzimanja paketa, djelatniku Trgovačkog društva Overseas Trade Co Ltd. d.o.o . Možete platiti vrmanom, općom uplatnicom ili internat bankarstvom ali u tom slučaju vas molimo da nas obavjestite o uplati.
 • RASKID UGOVORA I POVRAT ROBE

  1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora
  Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.
  2. Povrat uplaćenog iznosa
  Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.
  3. Povrat robe
  Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
  4. Troškovi povrata robe
  Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.
  5. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe
  Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Obrazac o jednostranom raskidu ugovora preuzmite ovdje: Preuzmi obrazac
  6. Rasprodani artikli
  U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih proizvoda ne možemo isporučiti ili zamijeniti jer su u međuvremenu u potpunosti ili djelomice rasprodali. U slučaju rasprodanih proizvoda, kupac će biti obavješten putem telefona ili faksom, e-mailom ili SMS-om. Vjerujemo da ćete u našoj ponudi pronaći sličan proizvod koji će Vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.
  7. Trebate savjet?
  Kontaktirajte nas, pokušat ćemo pomoći odgovarajućim savjetom. Vaše upite i sugestije možete slati i putem e-maila na adresu: longitudo.zg@gmail.com
 • ČESTA PITANJA

  1. Da li se artikli naručeni preko www.svjetlecistapici.com mogu plaćati kreditnim karticama?
  Nažalost ta opcija nije moguća. www.svjetlecistapici.com je baziran na narudžbi pouzećem. Naručenu robu šaljemo po uplati virmanom po ponudi ili pouzećem kada prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate u gotovini djelatniku Overseas Trade Co Ltd. d.o.o.
  2. Postoji li minimalni iznos narudžbe?
  Ne postoji minimalni iznos narudžbe.
  3. Koliko iznosi dostava naručenih artikala?
  Za slanje naručenih artikala obračunavamo poštarinu sukladno važećem cjeniku Overseas Trade Co Ltd. d.o.o. koji smo naveli pod rednim brojem 4.Dostava robe.